top of page

Ontdek je Zelfgenezende Kracht: Het Healing Event

Iedereen kent het gevoel van vermoeidheid, dat je energie op is of dat je vastloopt in bepaalde emoties of lichamelijke klachten. Wat als ik je vertel dat je lichaam en geest de kracht hebben om zichzelf te helen? Het Healing Event is een ervaring die je helpt om die zelfgenezende kracht weer aan te zetten. In een veilige, liefdevolle omgeving ga je aan de slag met oefeningen, meditaties en energiewerk die je helpen om je energie te vernieuwen en blokkades op te lossen.


Wat is het Healing Event?

Het Healing Event draait om het activeren van je zelfgenezende vermogen. Vaak is dit vermogen een beetje 'in slaap gevallen' door de drukte van het dagelijks leven, stress of oude emotionele blokkades. Tijdens het Healing Event krijg je de kans om dit weer wakker te maken. Dit doen we door middel van meditaties, visualisaties, opstellingen en energiewerk, waaronder handopleggingen. Wat dit event bijzonder maakt, is dat we niet alleen als groep werken, maar ook hulp krijgen van lichtwezens en gidsen die helpen om je energieveld schoon te spoelen met pure, universele energie.

En nee, het is zeker niet zweverig! We blijven met beide benen op de grond en zorgen ervoor dat jij zelf ervaart hoe deze energie werkt.


Hoe Werkt Het Zelfgenezende Vermogen?

Ons lichaam heeft van nature de kracht om zichzelf te helen, maar soms hebben we daar wat extra ondersteuning bij nodig. Door middel van de oefeningen tijdens het Healing Event help je jouw lichaam en geest weer in balans te komen. Veel mensen die hebben deelgenomen, ervaren dat ze weer energie krijgen, dat pijn vermindert, en dat ze emotioneel sterker worden.

Voorbeeld: Tijdens een vorige bijeenkomst vertelde iemand dat ze na maanden van vermoeidheid eindelijk weer kracht voelde stromen door haar lichaam. Ze voelde de energie letterlijk tintelen in haar armen en benen, alsof haar lichaam weer werd opgeladen. Een ander gaf aan dat hij zich na afloop sterker en lichter voelde, alsof er een last van zijn schouders was gevallen.


Ervaringen van Deelnemers

De ervaringen van deelnemers spreken vaak boekdelen. Velen merken dat ze tijdens het event iets bijzonders voelen: een warme sensatie in hun lichaam, stromende energie of het gevoel dat ze naar een bepaalde plek worden getrokken zonder te weten waarom. Dit zijn tekenen dat hun energieveld in beweging komt.

Voorbeeld: Een vrouw die deelnam met haar vriendin merkte tijdens een verbindende oefening dat hun band ineens dieper werd. Ze voelden beiden hoe de energie tussen hen stroomde, en na afloop vertelden ze dat hun vriendschap hechter aanvoelde dan ooit. Een man die met zijn partner kwam, gaf aan dat de communicatie thuis daarna een stuk rustiger en meer ontspannen verliep. "We begrijpen elkaar beter nu," zei hij, "en ik voel dat we meer verbonden zijn."


Hoe Werken We Met Thema’s en Energievelden?

Tijdens het Healing Event werken we vaak met een specifiek thema, zoals het loslaten van angst, het vinden van innerlijke rust of het versterken van je persoonlijke kracht. Rondom dit thema creëren we een energieveld door middel van meditaties en visualisaties. Dit veld helpt de groep om met dat thema aan de slag te gaan en het te beïnvloeden.

Voorbeeld: Tijdens een sessie rond het thema 'verbinding' voelde een deelnemer hoe ze zich aangetrokken voelde tot een specifieke plek in de ruimte. Ze wist niet waarom, maar toen ze daar stond, voelde ze een intense energie door haar heen stromen. "Het was alsof ik precies op die plek moest zijn," vertelde ze later. "Daar gebeurde iets magisch."

Veel deelnemers hebben na het event ook levendige dromen. Sommigen merken dat ze helderder gaan dromen, waarin ze antwoorden of inzichten krijgen die hen helpen op hun levenspad.


Oefeningen en Handoplegging: Het Voelen van Energie

We gebruiken verschillende oefeningen tijdens het event, zoals meditaties en visualisaties, maar ook handoplegging. Dit helpt om de energie in je lichaam vrijer te laten stromen. Veel mensen ervaren dat ze letterlijk de energie voelen bewegen, alsof er iets wordt losgemaakt dat vastzat.

Voorbeeld: Een deelnemer die last had van rugklachten merkte tijdens een handoplegging dat de pijn begon te verminderen. "Het was net alsof er een golf van warmte door mijn rug ging," vertelde hij. "Na het event voelde ik me zo veel lichter, en de pijn is bijna helemaal weg."


Spiritualiteit Met Beide Benen Op De Grond

Hoewel we werken met universele energie, is het Healing Event juist heel aards en praktisch. We helpen je om spiritualiteit te ervaren op een manier die voor jou tastbaar en voelbaar is. Het draait niet om vage concepten, maar om directe, concrete ervaringen die je helpen om weer in balans te komen. Je kunt de energie zelf voelen, en vaak ook zien hoe die invloed heeft op jouw lichaam en je gedachten.

Voorbeeld: Een deelnemer vertelde dat ze voor het eerst echt het gevoel had contact te maken met een energieveld. Ze voelde een sterke positieve aanwezigheid en merkte hoe haar vertrouwen in haar intuïtie groeide. "Ik was altijd een beetje sceptisch over gidsen, maar nu weet ik dat ze er echt zijn om me te helpen," zei ze na afloop.


De Kracht van de Groep en Lichtwezens

Wat het Healing Event extra bijzonder maakt, is de kracht van de groep. Wanneer we samen met eenzelfde intentie werken—heling en



energie—wordt het energetische veld versterkt. Hierdoor kunnen we sneller blokkades loslaten en heling ervaren. Bovendien krijgen we ondersteuning van lichtwezens en gidsen die helpen om de energievelden van de deelnemers op te schonen en te versterken.

Voorbeeld: Een deelnemer vertelde dat hij tijdens de sessie letterlijk voelde hoe de energie door zijn lichaam werd gespoeld. "Ik voelde me zo heerlijk licht en helder daarna," zei hij. "Alsof al het oude van me af was gevallen."


Het Resultaat: Meer Energie en Verbinding

Na het Healing Event geven mensen vaak aan dat ze zich opgeladen, lichter en sterker voelen. Sommigen merken dat lichamelijke klachten, zoals rug- of schouderpijn, minder zijn geworden. Anderen ervaren dat ze rustiger kunnen communiceren, bijvoorbeeld met een partner, kind of vriend. De band tussen mensen die samen naar het event komen, wordt vaak sterker doordat ze samen mooie oefeningen doen.

Voorbeeld: Een moeder die met haar dochter naar het event kwam, vertelde achteraf dat hun communicatie thuis veel rustiger was geworden. "We kunnen nu beter naar elkaar luisteren zonder dat we meteen in een discussie terechtkomen," zei ze. Ook vertelde Lara dat zij nu met haar vriendin veel opener communiceert. de harts-oefening was heel bijzonder!


Het Healing Event is Voor Iedereen

Of je nu kampt met vermoeidheid, emotionele blokkades of lichamelijke klachten, of gewoon op zoek bent naar meer energie en balans in je leven, het Healing Event biedt een veilige plek om te werken aan jezelf. Het is een unieke ervaring waarin je wordt ondersteund door de groep, lichtwezens en krachtige universele energie, maar op een nuchtere, aardse manier die voor iedereen toegankelijk is.

Wil jij je zelfgenezende kracht activeren en nieuwe energie in je leven brengen? Kom naar het Healing Event en ervaar zelf hoe je lichaam en geest kunnen herstellen, met beide voeten stevig op de grond! Boek hier je tickets!

Comentarios


|

bottom of page