Readings

Inzicht, antwoord op vragen, advies

Een reading is een sessie waarbij ik me concentreer op jouw energie. Ik krijg dan informatie 'door'.  Ik stem mij af op jouw energie, vragen en eventueel meegebrachte foto's. Ik zie beelden, hoor informatie, 'weet' antwoorden en geef deze aan je weer. In een gesprek interpreteren we gezamenlijk de boodschap welke gegeven werd. Een reading is dus een paranormale sessie waarbij de volgende punten aan de orde kunnen komen:

  1. Inzicht (Concrete aanwijzingen over je spirituele, emotionele en mentale leven. Informatie over je levensdoel, hoger plan, omgang met je levenservaringen emotioneel en mentaal)
  2. Antwoord op vragen die je hebt (vragen over je fysieke leven; gezinsleven, kinderen, gedrag van de kinderen, gezondheid, woning, werk, partner, onderneming, toekomst, verleden, je omgang met vrienden etc.)
  3. 'Gekend' worden; ik voel in waar je problemen vandaan komen of welke je zou kunnen aanpakken. Ik benoem wie ben je waar je blokkades en je uitdagingen zitten en wat je ermee zou kunnen doen.
  4. Advies; naar aanleiding van wat ik voel, zie, weet, hoor of op andere wijze doorkrijg adviseer ik je over hoe je om kunt gaan met je uitdagingen en blokkades, wat je zou kunnen doen met je werk, gezin of andere situatie.

Belangrijk om te weten is dat we mogelijkheden, ervaringen en keuzes bespreken. Ik zeg niet wat je móet doen, maar wat je zou kùnnen doen. Jij bent degene altijd die het beste kan aanvoelen wat goed voor je is. Alle adviezen zijn voor jouzelf ter invoeling. Onder alle omstandigheden ben je dus zelf verantwoordelijk voor hoe je met de informatie omgaat.

Zakelijk inzicht!

Ben je zelfstandig ondernemer of investeer je in mooie projecten dan is een intuïtieve sessie wellicht ook iets voor jou! In een sessie kun je vragen stellen als:

  • Met welke partner kan ik het beste samenwerken:
  • Welke richting kan ik het beste op gaan met mijn bedrijf?
  • Met welk project levert mijn investering het meeste rendement op?

 

Momenteel werk ik helaas niet met overleden personen.

Meer toelichting op een reading, de werkwijze en meer informatie vind je hier of kun je lezen in de columns! Ook kun je onderstaande animatie bekijken.

 

Hoe werkt een paragnost

 

Bij iedere afspraak of aan het begin van een behandeling of eerste sessie dien je een ondertekende behandelovereenkomst mee te nemen: Deze kunt u hier downloaden

Op iedere sessie/consult zijn de algemene voorwaarden van Tessa van Rossen van toepassing. Deze kunt u hier downloaden.

Alle sessies zijn voor jezelf ter invoeling en worden aangegaan op je eigen verzoek. Tessa claimt geen genezingen, nocht stelt Tessa geen diagnoses en is daartoe niet bevoegd. Wanneer er sprake is van een psychiatrische achtergrond of problematiek welke de coachingsinvalshoek overschrijd kan Tessa geen dienst verlenen. Door middel van haar diensten tracht Tessa het zelfgenezende vermogen van de client te stimuleren waardoor energetische blokkades verminderen en de emotionele, mentale en energetische balans hersteld kan worden.