Vragen aan een helderziende

Regelmatig krijg ik vragen per mail of persoonlijk van mensen die zelf dingen waarnemen. Soms weten zij niet goed wat ermee te doen? Wanneer weet je wat 'echt' is en wat een 'angst' is. Wanneer is een voorspelling iets wat je naar buiten moet brengen en wanneer hou je het voor jezelf? Kun je mensen waarschuwen, zaken voorkomen, of krijg je dingen door zodat je er zo goed mogelijk mee om kunt gaan. Een extra kans als het ware!

Lees meer

Hoe wordt ik spiritueel?

Je hoeft niets te doen om spiritueel te worden, je bent het al. Je hoeft het alleen maar toe te laten het er te laten zijn.

Uit eigen ervaring weet ik dat dit zo is. We zijn groter dan de grenzen van ons lichaam. Alle wezens zijn energie en we zijn met elkaar verbonden door een lichtweb.

Wanneer we opgroeien raakt onze verbinding verschemert: minder zicht- en minder voelbaar. Dat wil niet zeggen dat het weg is. Alleen zeker ook tegenwoordig met de continue toegang tot (social) media en allerlei andere prikkels vergeten we vaak diep van binnen te voelen wie en wat we zijn.

Lees meer

"Ik drink te veel"

Deze week ontmoette ik niet één maar twee cliënten die van zichzelf vonden dat ze te veel dronken! Mijn cliënten waren beiden niet verslaafd, het drinkgedrag was niet onbeheersbaar en veroorzaakte geen grote issues.Toch ervoeren ze zelf problemen met hun drinkgedrag. Het was alsof ze zichzelf niet in de hand hadden. Kees was een van deze twee personen. Hoewel het probleem uitwendig onzichtbaar was, ontstonden er in mijn dimensie al snel beelden en indrukken van de situatie. Het leuke van mijn werk is dat wanneer ik me concentreer deze andere dimensie verder open gaat. Alsof ik subtiel van beeld verander en er een tweede verhaallijn boven komt drijven. Ik geef mijn stem een beetje weg, soms lijkt het alsof ik in de wilde weg praat echter de dingen die eruit komen… daarin zit een aanwijzing, een doel. In die richting beginnen we dan verder te praten.

Lees meer

Hoe sluit je jezelf af?

Hoe sluit je je af?
Veel mensen vragen mij. Hoe sluit ik me af? Ze zeggen: Ik pak allerlei prikkels op van de mensen om mij heen. Hun emoties, gevoelens, energie, hoofdpijn en meer! Hoe sluit ik me daarvoor af?
Mijn antwoord verbaasd de mensen vaak. Je kunt je niet volledig af sluiten, dit is wie en hoe jij bent. Wanneer je gevoelig bent en empathisch dan is dit wat je doet! Geen enkel mens kan geheel en afgescheiden bestaan van een ander wezen. we zijn allemaal verbonden!

Lees meer