Liefde is

Ik heb het voorrecht gehad veel liefde te kennen in mijn leven. Meer dan wie dan ook die ik ken. In mij is daardoor een bron geslagen waaruit altijd liefde opwelt. Liefde die ik kan schenken aan anderen en aan mijzelf. De liefde die ik kreeg had vele vormen en enkele van deze vormen wil ik graag delen.

Lees meer

Vragen aan een helderziende: Wat is echt?

Regelmatig krijg ik vragen per mail of persoonlijk van mensen die zelf dingen waarnemen. Soms weten zij niet goed wat ermee te doen? Wanneer weet je wat 'echt' is en wat een 'angst' is. Wanneer is een voorspelling iets wat je naar buiten moet brengen en wanneer hou je het voor jezelf? Kun je mensen waarschuwen, zaken voorkomen, of krijg je dingen door zodat je er zo goed mogelijk mee om kunt gaan. Een extra kans als het ware!

Lees meer

Hoe wordt ik spiritueel?

Je hoeft niets te doen om spiritueel te worden, je bent het al. Je hoeft het alleen maar toe te laten het er te laten zijn.

Uit eigen ervaring weet ik dat dit zo is. We zijn groter dan de grenzen van ons lichaam. Alle wezens zijn energie en we zijn met elkaar verbonden door een lichtweb.

Wanneer we opgroeien raakt onze verbinding verschemert: minder zicht- en minder voelbaar. Dat wil niet zeggen dat het weg is. Alleen zeker ook tegenwoordig met de continue toegang tot (social) media en allerlei andere prikkels vergeten we vaak diep van binnen te voelen wie en wat we zijn.

Lees meer