Direct online een afspraak maken

U kunt hieronder een afspraak maken in de online agenda. Omdat ik vaak in gesprek ben is het lastig telefonische afspraken te maken. Mocht het maken van een afspraak via onderstaande online agenda niet lukken of u komt er niet uit, dan kunt u natuurlijk mailen! Ik neem dan contact met u op.

Wilt u eerder komen? Geeft u zich dan op voor de wachtlijst! A.u.b. met de reden van uw komst. Wanneer er een plek vrijkomt nemen we contact met u op!

LEES het onderstaande GOED!:

  1. Na het maken van een afspraak dient u DIRECT PER MAIL een AFSPRAAKBEVESTIGING  te ontvangen! Wanneer u geen afspraak bevestiging heeft ontvangen heeft u dus GEEN afspraak.
  2. U kunt de afspraak 'online betalen' of kiezen om 'niet online te betalen'. U kunt de sessie in het laatste geval op de dag zelf contant voldoen.
  3. Aan het begin van een behandeling of eerste sessie dien je een behandelovereenkomst te ondertekenen: Deze kunt u hier downloaden
  4. Op iedere sessie/consult zijn de algemene voorwaarden van Tessa van Rossen van toepassing. Deze kunt u hier downloaden