Hoe sluit je jezelf af?

Hoe sluit je je af?
Veel mensen vragen mij. Hoe sluit ik me af? Ze zeggen: Ik pak allerlei prikkels op van de mensen om mij heen. Hun emoties, gevoelens, energie, hoofdpijn en meer! Hoe sluit ik me daarvoor af?
Mijn antwoord verbaasd de mensen vaak. Je kunt je niet volledig af sluiten, dit is wie en hoe jij bent. Wanneer je gevoelig bent en empathisch dan is dit wat je doet! Geen enkel mens kan geheel en afgescheiden bestaan van een ander wezen. we zijn allemaal verbonden!

Lees meer

Liefde is

Ik heb het voorrecht gehad veel liefde te kennen in mijn leven. Meer dan wie dan ook die ik ken. In mij is daardoor een bron geslagen waaruit altijd liefde opwelt. Liefde die ik kan schenken aan anderen en aan mijzelf. De liefde die ik kreeg had vele vormen en enkele van deze vormen wil ik graag delen.

Lees meer

levensdoel als sleutel naar geluk

Je doel in je leven vinden!
Mijn cliënten vragen mij vaak wat hun levensdoel is, dit is een grote en belangrijke vraag! Het is bewezen dat mensen die hun levensdoel kennen gelukkiger en energieker zijn en ook minder moeite hebben om hun geld te verdienen met datgene wat zij leuk vinden. het heeft dus niet alleen betrekking op hun "beleving" maar ook op hun fysieke werkelijkheid.

Mijn cliënte Jessica vroeg me deze week wat haar missie was in dit leven. Toen ik mij op haar concentreerde voelde ik tot mijn verbazing als eerste een enorme vermoeidheid over mij heen komen. Toen ik me daarvan losmaakte keek ik om mij heen in haar energie en zag dat zij zich de laatste jaren ad uitgeput. Ze had heel hard gewerkt en had aan haar gezin ook veel energie gegeven. Het resultaat was dat ze nu te moe was om zich met welk levensdoel dan ook bezig te houden! Voorzichtig keek ik verder.

Lees meer

Vragen aan een helderziende: Wat is echt?

Regelmatig krijg ik vragen per mail of persoonlijk van mensen die zelf dingen waarnemen. Soms weten zij niet goed wat ermee te doen? Wanneer weet je wat 'echt' is en wat een 'angst' is. Wanneer is een voorspelling iets wat je naar buiten moet brengen en wanneer hou je het voor jezelf? Kun je mensen waarschuwen, zaken voorkomen, of krijg je dingen door zodat je er zo goed mogelijk mee om kunt gaan. Een extra kans als het ware!

Lees meer

"Ik drink te veel"

Deze week ontmoette ik niet één maar twee cliënten die van zichzelf vonden dat ze te veel dronken! Mijn cliënten waren beiden niet verslaafd, het drinkgedrag was niet onbeheersbaar en veroorzaakte geen grote issues.Toch ervoeren ze zelf problemen met hun drinkgedrag. Het was alsof ze zichzelf niet in de hand hadden. Kees was een van deze twee personen. Hoewel het probleem uitwendig onzichtbaar was, ontstonden er in mijn dimensie al snel beelden en indrukken van de situatie. Het leuke van mijn werk is dat wanneer ik me concentreer deze andere dimensie verder open gaat. Alsof ik subtiel van beeld verander en er een tweede verhaallijn boven komt drijven. Ik geef mijn stem een beetje weg, soms lijkt het alsof ik in de wilde weg praat echter de dingen die eruit komen… daarin zit een aanwijzing, een doel. In die richting beginnen we dan verder te praten.

Lees meer