Coaching

Wil je ook van je (emotionele) pijn af? Ben je toe aan het verwerken van verdriet, angst of nare gebeurtenissen? Of ben je op zoek naar een ondersteunend gesprek, klankbord of confronterende spiegel?

Sentirologie©: Een combinatie van Coaching en heldervoelendheid

Ik zie de gedragingen, gevoelens en gedachten die je hebt als reacties op hetgeen je mee maakt of mee hebt gemaakt. Het zijn pogingen van jouw geest om om te gaan met het leven... Soms doe je dat op 'oude' jong aangeleerde en niet-functionele manieren, echter altijd is het dus een gezonde poging die -weliswaar soms onhandig-  wordt uitgevoerd.

Relaties, werk, vrienden, kwetsingen, ongevallen, verlies, plus zo ongeveer alles wat je kunt meemaken zet je in beweging. Een beweging naar groei en ontwikkeling. Soms doet dat pijn of is het niet meer te dragen, weet je niet hoe een bepaald patroon te stoppen of te keren... Soms heb je handvatten nodig en daar kan ik je in ondersteunen.

Sentirologie© is een gevoels- en ervaringsleer die jou vanuit verbinding ondersteunt. We werken volgens een route van 'inzicht, verwerking en verandering'.

In de sessies maken we verbinding. Ik 'voel' wie je bent en waar je staat. (waarbij ik niet alles kan zien, maar met je in gesprek ga over wat ik als thema's bij jou ervaar) We kijken samen wat er nodig is. Dan gaan we aan de slag. 

Wanneer levenservaringen te veel pijn doen verwerken we de trauma's door erover te praten. Denk hierbij aan zaken als: 'emotionele pijn, afwijzingen, niet gezien worden, mishandelt of misbruikt worden, ongevallen, verlies van een dierbare of verlies van lichamelijke functies door handicap of ziekte, ervaringen met pesten, verlies van baan of onderneming, etc.' Ik gebruik daarbij een alternatieve -niet reguliere- aangepaste vorm van EMDR en ook andere technieken zoals hypnotherapie.

Inzicht in je gedachten, je (gedrags- en communicatie-) patronen en de invloed van je levenservaringen zijn belangrijk. Je leert jezelf beter kennen, accepteren en ondersteunen. Je maakt ruimte in je hart en in je hoofd en krijgt handvatten om je ervaringen te dragen of te veranderen. 

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Individuele coaching
  • Traumaverwerking m.b.v. een alternatieve -niet reguliere- aangepaste vorm van EMDR
  • Individuele gesprekken
  • Relatie coaching

Wil je meer lezen over de coaching en sentirologie- sessies? Lees dan hier verder!

Wanneer je een afspraak wilt maken kun je 'een gesprek met Tessa' boeken in haar online agenda.

Wil je meer lezen over de readings die Tessa geeft? Lees dan hier verder! 

Wanneer je een afspraak wilt maken kun je 'een gesprek met Tessa' boeken in haar online agenda.

Bij iedere afspraak of aan het begin van een behandeling of eerste sessie dien je een ondertekende behandelovereenkomst mee te nemen: Deze kunt u hier downloaden

Op iedere sessie/consult zijn de algemene voorwaarden van Tessa van Rossen van toepassing. Deze kunt u hier downloaden.

Alle sessies zijn voor jezelf ter invoeling en worden aangegaan op je eigen verzoek. Tessa claimt geen genezingen, nocht stelt Tessa geen diagnoses en is daartoe niet bevoegd. Wanneer er sprake is van een psychiatrische achtergrond of problematiek welke de coachingsinvalshoek overschrijd kan Tessa geen dienst verlenen. Door middel van haar diensten tracht Tessa het zelfgenezende vermogen van de client te stimuleren waardoor energetische blokkades verminderen en de emotionele, mentale en energetische balans hersteld kan worden.