Direct online een afspraak maken

Wanneer u een afspraak wilt maken, dan kunt u gebruik maken van de onderstaande online agenda. Na het maken van een afspraak dient u DIRECT een afspraakbevestiging te ontvangen! Wanneer u deze niet ontvangt is er dus nog geen afspraak geboekt.

Wanneer uw afspraak spoed heeft kunt u dit aangeven in het opmerkingen veld die u treft bij het maken van de afspraak. Geef dan aub aan waar het om gaat, zodat we kunnen kijken of u eerder terecht kunt. (We nemen dan contact met u op, zodra we eerder een plekje vrij hebben. Dit lukt niet altijd.)

U kunt een gesprek (Reading, EMDR of telefonische sessie) kiezen en in de toelichting eventueel zelf aangeven waar u voor wenst te komen.

De eerstvolgende mogelijkheid wordt getoond! Een 'normaal' gesprek duurt 60 (tot maximaal 75) minuten. Een telefonisch gesprek duurt 30 minuten. 

Aan het begin van een behandeling of eerste sessie dien je een behandelovereenkomst te ondertekenen: Deze kunt u hier downloaden

Op iedere sessie/consult zijn de algemene voorwaarden van Tessa van Rossen van toepassing. Deze kunt u hier downloaden

Betaling:

Wanneer u een afspraak maakt betaalt u deze direct via IDEAL of credit card. Uw afspraak wordt dan voor u gereserveerd. Wanneer u kiest om niet direct te betalen kunt u de sessie op de dag zelf contant voldoen. U krijgt na het kiezen van een tijdstip een knop te zien 'verder met betalen'. Na deze stap kunt u kiezen te betalen met IDEAL of andere betalingsoptie, of u kiest daar voor 'niet betalen'.

 

Wanneer u een afspraak annuleert (uiterlijk 24 uur van te voren) wordt het door u betaalde bedrag na aftrek van de kosten aan u terugbetaald. (De annuleringskosten zijn 2,50 per gemaakte afspraak. Wanneer u per credit card heeft betaald komen hier de kosten voor de credit card transactie bij. Dit is 2,7% van het door u betaalde bedrag)